Jolletorget.no

kjøp og salg av joller og utstyrSELGES: LASER standard JOLLE med registrert BILTILHENGER

Selger: David Rohrmuller

E-post: davroh2000@yahoo.de

Sted: Viken

Pris: 26 000 NOK

Dato: 25.9.2020

-laser-Selges samlet!

Laser båttilhenger med integrert tralle, forsinket og lakkert stål, nyoppbygd i 2017 i Tyskland. Førstegangsregistrert 09/2017 i Norge. I som-ny stand, med vognkort. Britisk konsept, alt er håndterbar av en person: Båten trekkes fra vann på tralle, tralle trekkes på biltilhenger. Splint sikrer tralle, så settes nummerskilt/lys på og henger er klar til biltur. Mye enklere enn å ha Laser på taket..

Så til båten: Laser standard, 14 fot, 49 kg. 1983 bygd av Banbury OX, UK. "Hyttelaser" Alle beslag, tau, lenser, kick ble byttet i 2016 til nye. Nytt regattaseil og ny mast. Tiller extention / ny rorkult med forlenger. Bunnen har noen riper, sandwich har løsnet på en side akkurat i midten ca. 1m i lengde (vanlig "feil" som lett repareres med epoxi). Det samler seg derfor litt vann i skroget for hver tur som alltid tappes fra bunnskrue. Ekstra flyteelementer i skroget for peace of mind. Farget gelcoat/epoxi til reparasjon av skroget følger med. Ingen synlige sprekker eller strukturelle skader. Sandwich er hel. Seilbåten har alltid blitt lagret tørt og under tak. Mastbunn og sverdbrønn er i god stand og stabil. Seileklar, kommer komplett med ekstrautstyr (samt originalseil) og ny presenning, reparaturutstyr, ekstradeler, spesialfeste til mast og bom i cockpit for transport, etc.

Selges samlet. Ingen garanti, selges som den er. Kan leveres i område Elverum - Asker. Bytte+mellomlegg i noe seilerelatert / kanu / familievennlig kan vurderes.

-